Babymassage

Workshops / Conferenties
Babymassage
Zone 1

13 Octobre

14:00 - 14:45

14 Oktober

12:00 - 12:45

15 Oktober

12:00 - 12:45
Zone 1

Tijdens je zwangerschap en misschien zelfs op de verloskamer kon een massage door je partner echt deugd doen. Nu is het de beurt aan baby. Laat hem kennismaken met de weldadige werking van een massage met de hulp van onze deskundige medewerker die je de basistechnieken bijbrengt.

Ook massage is een manier om een leuke tijd met je kindje door te brengen. Massage helpt je een sterke en o zo waardevolle vertrouwensband met je kindje op te bouwen.   Na iedere massage voel je je zelfvertrouwen als jonge ouder groeien.

Baby ervaart veel stress als hij je baarmoeder verlaten heeft en in een nieuwe wereld terechtkomt die zeer luidruchtig kan zijn en vol nieuwe geuren is.  Een massage kan dan goed doen en je kindje tot rust brengen, wat ook bevorderlijk is voor zijn slaap en spijsvertering.  Het is ook de beste manier om  een huilende of angstige baby te troosten, en nog veel meer…. Ook buikkrampjes of de pijn van nieuwe tandjes worden verlicht door babymassage.

Door baby zo nabij te zijn, zal je hem ook beter begrijpen, door het observeren van zijn gedrag en van zijn noden, die hij je  immers niet kan vertellen.

Laat je handen praten en ontdek met de hulp van een gezondheidsdeskundige hoe leuk het is je baby een massage te geven. Een ontspannen baby brengt immers rust in huis.

Inschrijvingen

Je schrijft je ter plekke en op de dag zelf in. Meld je gewoon aan in Workshop 1,  waar de lezing gehouden wordt, en we houden graag een plaatsje voor je vrij.

Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt tot 16, je ruim vooraf aanmelden is dus de boodschap wil je er graag bij zijn.