BBS: De Belgische Merken

Spotlight
BBS: De Belgische Merken
Nieuwigheid

Ook ‘winkelhieren’ maakt deel uit van de filosofie van Babyboom en we zijn hier best fier op! Naast bekende merken als Maxi-Cosi, Pampers, Nestlé en Thule zal onze beurs je ook weten te verrassen met een mooie selectie van beloftevolle jonge Belgische merken. Je ontdekt en shopt ze in de Babyboom Boutique, waar de nadruk ligt op innovatie en jonge bedrijven die een nieuwe dynamiek brengen in de sector van kinderartikelen. Ben jij altijd op zoek naar originele merken voor zoon- of dochterlief? Maak dan zeker een tussenstop bij onze Boutique, die je zal weten te verrassen met verfrissend nieuwe merken van bij ons. We lichten alvast een tipje van de sluier:

Kidprint: label 100% made in Belgium

Voordat Kidprint een bedrijf werd, was het eerst en vooral het verhaal van een klein gezin. Het begon allemaal toen Valérie en Didier, ouders van meerdere kinderen, op zoek gingen naar leuke kleine labels. Ze wilden de voorwerpen van hun kinderen identificeren. Na vruchteloze zoektochten ontdekten ze dat er geen dergelijk product op de Belgische markt was. Bestaan deze labels niet in België? Laten we ze maken!

Het Kidprint-project was geboren. Hun credo was om labels te produceren “100% made in Belgium”. Onderzoek naar materiaal, leveranciers, partners, tests, productontwikkeling, enz. Nauwelijks van de grond gekomen, gaat Kidprint al van start: identificatiearmbandjes, tatoeages, cooly packs en babysitboekjes zijn allemaal toegevoegd aan het assortiment coole labels. Het doel? Je leven makkelijker maken en de veiligheid van je kind garanderen. Kidprint draait om producten gemaakt door ouders, voor ouders.

Bonjour Maurice: een minimalistische kindergarderobe

Maak ook kennis met Bonjour Maurice. Dit eigenzinnige kledingmerk uit Ukkel staat voor duurzame en ethisch verantwoorde mode voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Dit kleurrijke label laat je zelf een pakket samenstellen met 7 kledingstukken die samen een minimalistische seizoensgarderobe vormen, wat méér dan voldoende is om twee seizoenen te overbruggen. Hoe dit kan? Met slechts vier boven- en drie onderstuks stel je maar liefst 48 outfits samen, want je kan de kleding ook binnenstebuiten gebruiken. De kinderen kiezen zelf langs welke zijde ze de kleding dragen – zich aankleden wordt een echt plezier! Wat win jij daarbij? Ruimte, geld én tijd want je hebt ook heel wat minder was!

Yumi Yay

Vanwaar de naam Yumi Yay? Omdat You + Me = Yay! Yumi Yay vertrekt vanuit de filosofie dat quality moments tussen ouder en kind absoluut gestimuleerd moeten worden en vervaardigde hiervoor prachtige artikelen met een kleurrijke en elegante vormgeving. Ontdek samen met je kindje een ludieke wereld en maak kennis met 4 figuurtjes die allen hun eigen unieke karakter hebben: Finn, Billy, Tika en Otti.
Bij het troostend licht van een nachtlampje waarop je baby’s lievelingsfiguur geplaatst hebt, vertel je de avonturen van de 4 Yumi Yay vrienden; dit is jullie teder moment van samenhorigheid. De beste manier om je spruit moeiteloos naar dromenland te brengen.

Nog even geduld…

We verklappen je nog niet alles, het moet ook nog wat spannend blijven….


In hetzelfde thema

Nieuwigheid
Een revolutionaire techniek voor een rustige, happy baby!

Een revolutionaire techniek voor een rustige, happy baby!

Nieuwigheid
Een slimme autostoel voor meer veiligheid in de wagen

Een slimme autostoel voor meer veiligheid in de wagen

Nieuwigheid
Niet te missen: 3 workshops om geweldige ouders te worden!

Niet te missen: 3 workshops om geweldige ouders te worden!