FAQ

U kunt uw tickets kopen op deze website onder het rubriek “Tickets” of op de dag van uw bezoek aan €12 per plaats.

Ja, alle kinderen tot de leeftijd van 12 jaar mogen gratis binnen. Vergeet wel niet om ook voor je kind(eren) een (gratis) plaats te bestellen als je je tickets bestelt.

Praktisch

Wanneer? Van vrijdag 13 oktober tot en met zondag 15 oktober – Van 10 tot  18 uur.

Waar? Brussels Expo (Heizel), Paleis 1

Met de wagen

Neem op de Brusselse Ring afrit 7A en volg de borden ‘Expo’.

Met de metro

Lijn 6 –  Halte Heizel

Met de tram

Tramlijnen 7, 51, 93 of 3

Met de bus

Buslijnen 14, 83 en 88, halte Heizel.

Meer informatie hier

Geef bij de aankoop van je toegangstickets op de website of je gsm de promotiecode ‘site20’ in en je geniet een korting van 3,50 euro per ticket.

Wil je met je klas naar de beurs komen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op via een mail  naar info@babyboom.be en we geven je alle uitleg over onze voordelen en hoe je hiervoor tewerk moet gaan.

Om het beursbezoek zo comfortabel en aangenaam mogelijk te laten verlopen voor iedereen, zijn onze vrienden viervoeters niet toegelaten op de beurs. Enkel assistentiehonden voor blinden zijn welkom.

Om je gratis toegang te valideren, hier klikken en je code ingeven.
Je ontvangt dan een sms- en mailbericht ter bevestiging. Als je na 10 minuten nog niets ontvangen hebt, stuur dan een mail naar info@babyboom.be en we kijken hoe we je kunnen helpen.
Een gratis toegang geldt steeds voor één persoon. De registratie van je gratis toegang op de website is  verplicht om je toegang te valideren.

Door deel te nemen aan onze wedstrijd op Facebook en via onze standhouders en partners van de beurs.  Slaag je er dit jaar niet in een gratis toegang te bemachtigen, dan kan je een ticket kopen aan de beursingang voor 12 euro, of online voor de verminderde prijs van 8,50 euro, met de promotiecode ‘Site20’.