Een revolutionaire techniek voor een rustige, happy baby!

Spotlight
Een revolutionaire techniek voor een rustige, happy baby!
Nieuwigheid

Nu je weet wat jouw huilende baby je vertellen wilt, kunnen we het hebben over hoe je jouw baby tot rust kunt brengen.

Zoals je vast al gemerkt hebt, kalmeert je baby als bij toverslag als je hem in je armen wiegt. Soms is je kleine schat heel veeleisend en lijkt dit de enige manier om hem tot rust te brengen.
In het begin durf je niet te veel van houding veranderen om hem te wiegen of weet je gewoon niet hoe het ook anders kan. Gelukkig komen tijdens de beurs profi’s je hun tips en trucs onthullen op volgende lezing: De verschillende posities die je baby tot rust brengen
Je baby in je armen nemen is best oké, maar je hebt wel maar twee armen en je staat er soms alleen voor. Hoe kom je dan toe aan je andere bezigheden (sporten, lezen of Netflix) en houd je nog tijd over voor oudere broer of zus ? Zijn er andere oplossingen om de pijntjes of angst van je baby te sussen zonder dat je hem de hele tijd moet dragen?

Een revolutionair hulpmiddel

Ter aanvulling van de technieken die we je tijdens onze lezing aanleren, ontwikkelde 4moms een zeer handig hulpmiddel: de allernieuwste mamaRoo. De mamaRoo is een kinderzitje dat schommelt maar ook wipbewegingen maakt. Een alles-in-éénzitje dus. Handig hé ? Maar da’s niet alles: het kan ook perfect een ritje in de auto nabootsen! Een revolutionaire vernieuwing die je absoluut op onze beurs moet komen ontdekken.
Je krijgt een demonstratie van de 5 verschillende bewegingen die het zitje kan maken: autorit, kangoeroe, schommel, rockbeweging en oceaandeining. Bovendien heeft het ingebouwde speakers met natuurgeluiden maar je kan ook je eigen mp3-speler of telefoon aansluiten om baby’s lievelingswiegenliedje af te spelen.
Allemaal superleuke functies die je baby tot rust brengen in een heerlijk comfortabele en muzikale cocon , terwijl jij je zorgeloos kunt wijden aan je andere bezigheden.
Wat dit zitje nog eens extra handig maakt, is dat het zowel in liggende als zittende stand geplaatst kan worden, zodat je het ook kan gebruiken voor het geven van hapjes.


In hetzelfde thema

Nieuwigheid
BBS: De Belgische Merken

BBS: De Belgische Merken

Nieuwigheid
Een slimme autostoel voor meer veiligheid in de wagen

Een slimme autostoel voor meer veiligheid in de wagen

Nieuwigheid
Win een droom van een kinderkamer

Win een droom van een kinderkamer