Baby een badje geven en een verse luier en kleertjes aandoen: hoe doe je dat?

Workshops / Conferenties
Baby een badje geven en een verse luier en kleertjes aandoen: hoe doe je dat?
Zone 1

13 Octobre

14:00 - 13:45

14 Oktober

11:00 - 11:45
15:00 - 15:45

15 Oktober

11:00 - 11:45
15:00 - 15:45
Zone 1

Tijd voor het badje! Oei, hoe doe je dat met zo’n klein en fragiel mensje? Hoe moet je dit vasthouden in het water en geef je het een verse luier en kleertjes aan? Je zou baby gemakkelijk pijn kunnen doen. Don’t worry, mits enige organisatie en met de tips van onze workshop maak je hier een zeer fijn moment van.

Jezelf wassen en aankleden doe je iedere dag zonder na te denken. Maar als het om zo’n klein hummeltje gaat, voel je toch even de grond onder je voeten wegzakken.

De temperatuur van het water moet oké zijn, het wassen moet met zachtheid gebeuren en daar houdt het niet bij op…. Natuurlijk, je hebt in de kraamkliniek duidelijke instructies en hulp hierbij gekregen, maar eenmaal thuis sta je er alleen voor en slaat de stress toch min of meer toe.

Toch zal je baby’s badje een zeer leuk moment worden voor zowel hem als jou.   Hij wordt er volledig ontspannen van en geniet van je strelingen. Na het badje moet hij echter weer aangekleed worden, en zijn body en kleertjes aandoen zal niet iedere dag even leuk zijn, want je uk kan hier zeer temperamentvol op reageren. We leren je echter een paar technieken aan om dit karwei vlotter te laten verlopen.

Bekwaam je ook in de juiste handelingen en  reflexen voor het aandoen van een verse luier. In een leuke workshop leert onze deskundige je de verschillende  technieken en trucjes om vlot en relaxt  een badje te geven en kleertjes en een verse luier aan te doen.

Inschrijvingen

Je meldt je gewoon op de dag zelf ter plekke aan, in  Workshop 1, waar de workshop plaatsvindt, en we houden graag een plaatsje voor je vrij.

Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt tot 16. Meld jezelf daarom ook ruim vooraf aan, wil je erbij zijn.